LifeWave plastrene – akupunktur uden nåle

De forskellige plastre fra LifeWave er nyeste skud på stammen indenfor energiterapi – et område som spænder over en række alternative behandlingsmetoder, herunder akupunktur, akupressur, zoneterapi, lysterapi etc. Fælles for alle disse områder er, at de allesammen anvender kroppens energibaner som de kendes fra traditionel kinesisk medicin – de såkaldte meridianbaner. Plastrene aktiveres idet de placeres på kroppen, og stimulerer de forskellige punkter på meridianerne – altså en form for akupunktur uden brug af nåle.

Plastrene blev oprindeligt udviklet som et produkt til de amerikanske Navy Seals, som skulle sætte dem i stand til at yde bedre under ekstreme forhold på missioner rundt om i verden. De er idag henvendt til civile brugere, som anvender dem i hverdagen. Foreløbigt er der udgivet 7 forskellige plastre fra LifeWave, men flere er formentlig på vej:

Energy Enhancer - Energiplasteret Energy Enhancer – Energiplasteret

 • Forøger kroppens energi
 • Velegnet til sport og træning

» læs mere

Y-Age Glutathione - Helseplasteret Y-Age Glutathione – Helseplasteret

 • Styrker immunforsvaret
 • Velegnet til anti-aging

» læs mere

IceWave - Smerteplasteret IceWave – Smerteplasteret

 • Effektiv lindring af smerter
 • Resultater indenfor minutter

» læs mere

Y-Age Carnosine - Helseplasteret Y-Age Carnosine – Helseplasteret

 • Styrker organernes funktioner
 • Velegnet til anti-aging

» læs mere

Silent Nights MD - Soveplasteret Silent Nights MD – Soveplasteret

 • Giver en dybere og bedre søvn
 • Mod snorken og søvnapnø

» læs mere

Y-Age Aeon - Helseplasteret Y-Age Aeon – Helseplasteret

 • Reducerer stress
 • Velegnet til anti-aging

» læs mere

SP6 Complete - Appetitplasteret SP6 Complete – Appetitplasteret

 • Virker appetitregulerende
 • Sundt og naturligt vægttab

» læs mere

   

Teknologien bag plastrene

LifeWave plastrene kombinere gammel viden om kroppens merdianbaner, som har været kendt og anvendt i østen i over 1000 år, med moderne nanoteknologi fra den vestlige verden. Traditionel kinesisk medicin har lært os, at smerter kan lindres ved at påvirke bestemte punkter på meridianerne, f.eks. ved brug af nåle som i akupunktur. LifeWave gør det samme, blot anvendes et plaster på punkterne i stedet for at stikke en nål i kroppen. Det giver derfor mening at opfatte LifeWave plastrene som akupunktur uden nåle.

Så hvordan påvirker plastrene så kroppen? LifeWave udnytter, at vores krop er en intelligent størrelse, som ved påvirkning af forskellige frekvenser påbegynder bestemte processer. Som eksempel herpå kan vi se på hvad der sker i det øjeblik vi bevæger os ud i solen. Solens stråler rammer vores hud med en bestemt frekvens, som får vores krop til at danne D-vitaminer, hvilket er vigtigt for vores krop. Strålerne indeholder også UV-stråler, som sender på en anden frekvens, og som opfattes som noget negativt af vores krop. Det får kroppen til at producere melanin, som er det stof der gør os brune og mere resistente overfor solstrålerne. Det er altså et kendt fænomen, at vores krop ved påvirkning af forskellige frekvenser igangsætter bestemte processer.

Et plaster fra LifeWave indeholder udelukkende organiske materialer: vand, ilt, aminosyrer og sukker. Disse ingredienser er kombineret på en helt bestemt måde på molekyleniveau, som bevirker, at de udsender en svag frekvens når de aktiveres. Idet et plaster sættes på kroppen, aktiveres det af den infrarøde udladning fra vores krop, og starter med at sende på den forudbestemte frekvens. Denne frekvens opfanges af vores krop, og derved påvirkes meridianbanerne. Dette er en fuldstændig unik tankegang indenfor energiterapi, og ses ikke andre steder.

Korrekt anvendelse af plastrene

I akupunktur er det afgørende, at nålen placeres PRÆCIST i det pågældende punkt. Men LifeWave er akupunktur UDEN nåle, og det er heldigvis enkelt og lige til at anvende plastrene. Hvert plaster har en effektiv diameter på 9 cm. Det vil altså sige, at plasteret – når det er aktiveret – blot behøver at sidde indenfor en radius af 4,5 cm fra det punkt, man ønsker at stimulere. Det er derfor utrolig nemt og ligetil at placere et LifeWave plaster korrekt, blot ved at anvende den medfølgende instruktionsbog, eller ved at finde den korrekte position her på PlasterKaster under det pågældende plaster.

Fælles for alle plastrene er, at det er vigtigt at drikke rigeligt med væske og holde kroppen vel hydreret mens man anvender plastrene. Kroppens meridianbaner er lavet af vandkrystaller, og det er derfor afgørende for effekten af plastrene, at kroppen er vel hydreret. Drik gerne 2 liter vand i løbet af dagen. Det er ca. 8 glas. Hvis ikke kroppen er vel hydreret vil man kun opleve en meget svag effekt af plastrene, og muligvis slet ingen.

Plasteret bør ligeledes placeres på et tørt sted. Hvis man anvender creme, anbefales det at lade cremen trænge ind i huden inden plasteret påsættes. Sørg for at tørre huden grundigt efter et bad, inden plastrene sættes på. Dette er med til at sikre, at plasteret sidder godt fast, og ikke falder af i løbet af dagen.

Hvad koster plastrene?

Man bestemmer selv, hvad LifeWave plastrene koster! Man kan enten købe dem via en distributør som mig, så koster en pakke plastre med 30 plastre i ca. 800 kr. (afhænger af dollarkursen), inklusiv forsendelse. Man kan også gøre som mig, og registrere sig hos LifeWave og købe direkte af firmaet. Så koster en pakke plastre helt ned til 325 kr. pr. pakke (afhænger af dollarkursen), alt efter hvordan man signer op, og hvor mange man køber. Kontakt mig for nærmere information.