SP6 Complete – Appetitplasteret

SP6 Complete hjælper med vægttab
Kender du det, at en målsætning om at opnå et sundt og kontrolleret vægttab ved at spise sundt og dyrke motion bliver saboteret af sukkertrang og lyst til søde og usunde sager, often hen ad eftermiddagen og aftenen? Dette er en barriere for rigtig mange mennesker, som ønsker at tabe sig.

SP6 Complete er et plaster, som hjælper med at kontrollere og regulere kroppens appetit og hungren efter søde sager. Plasteret placeres på bestemte akupunkturpunkter på kroppen, og hjælper med at bringe kroppen tilbage i balance. Effekten heraf er, at ens appetit vil ændre sig alt efter hvad kroppen har brug for. Fordi plasteret bringer kroppen tilbage i balance, vil det ligeledes kunne anvendes af folk, som har behov for at tage på – herunder undervægtige personer. Overvægtige personer vil derimod opleve, at de har mindre behov for at indtage søde og usunde sager, samt at deres appetit er reduceret i forhold til normalt. Effekten heraf vil være et sundt og naturligt vægttab over tid – typisk 1-2 kg. pr. uge (varierer naturligvis fra person til person).

Netop dette gør SP6 Complete til en behagelig måde at opnå det ønskede vægttab på. Man kan fortsat spise og drikke det man gerne vil – effekten findes i, at de ting man har lyst til at indtage afhænger mere af hvad kroppen rent faktisk har brug for, end hvad ens sukkervaner og søde tand efterspørger.

Udover at regulere appetitten forbedrer SP6 Complete også funktionerne i en række af kroppens organer, herunder skjoldbruskkirtel, tarme, hypothalamus, lever, bugspytkirtel, nyrerne og binyrerne.

Sådan anvendes plasteret

SP6 Complete anvendes ved at placere et plaster på udvalgte akupunkturpunkter på kroppen, og bør bruges i perioder af 5 dage af gangen, hvor et nyt plaster anvendes hver dag. Indenfor traditionel kinesisk medicin (TCM – Traditional Chinese Medicin) er det især maven, leveren og nyrerne der forbindes med appetit. Når disse organser bringes i ubalance, medfører det derfor en dårlig eller overdrevet appetit, hvilket påvirker vores spisemønster. Derfor placeres plastrene på disse meridaner, for at bringe balancen tilbage i kroppen.

Som tidligere nævnt bør SP6 bruges over en periode på 5 dage. Ønsker man at anvende det i yderligere 5 dage, bør man udelukkende holde sig til de punkter på benene, som har medført størst kontrol over ens appetit, og rotere mellem disse. Det anbefales desuden at lægge ud med en detox kur før SP6 Complete tages i brug. Mere om dette længere nede på siden. Brug et nyt plaster hver dag, og sørg for at drikke rigeligt med vand i løbet af dagen, da det er vigtigt for kroppen at være vel hydreret for at plasterne kan have en effekt. Plasterne virker i 12 timer ad gangen, og med SP6 bør man kun anvende ét plaster på kroppen af gangen.

Nedenstående tabel viser de forskellige positioner, som bør anvendes over 5 dage. Bemærk, at plasteret på de viste positioner udelukkende placeres på VENSTRE side af kroppen:

sp6 complete 1 Dag 1 – SP-6 SPLEEN 6
Findes ca. 4 fingres bredde over indersiden af anklen på VENSTRE ben, over ankelknoglen. Dette punkt giver ofte de bedste resultater.
sp6 complete 4 Dag 4 – SP-6 SPLEEN 6
Samme punkt som på dag 1.
sp6 complete 2 Dag 2 – ST-36 STOMACH 36
Findes ca. 4 fingres bredde under VENSTRE knæskal, og én fingers bredde udenfor knoglen, på ydersiden af benet. Dette punkt giver gode resultater.
sp6 complete 5 Dag 5 – ST-36 STOMACH 36
Samme punkt som på dag 2.
sp6 complete 3 Dag 3 – KI-3 KIDNEY 3
Findes i fordybningen på indesiden af VENSTRE ankel, lige bagved ankelknoglen.
   

Sundt og naturligt vægttab – detox og SP6 Complete

Lifewave plastrene kan anvendes til at foretage en detox kur, hvilket anbefales forud for brugen af SP6 Complete. En detox kur er en grundig udrensning af affaldsstoffer i kroppen, som opbygges over tid. Mange vil opdage, at alene en detox kur vil have en positiv effekt på kroppens vægttab, før SP6 Complete overhovedet tages i brug. Dette skyldes, at kroppen bliver bedre til at nedbryde og skille sig af med overflødige produkter efter en detox kur.

En detox kur med Lifewave plastrene løber over en periode på 5 dage, og kan gentages efter behov. Til en detox kur anvender man Energy Enhancer, Glutathione og Carnosine. Om dagen placeres Glutathione på CONCEPTION VESSEL 6, ca. 3 fingres bredde under navlen. Energy Enhancer placeres på nye steder hver dag (se nedenfor). Om natten placeres et Carnosine plaster på CONCEPTION VESSEL 17, i midten af brystkassen.
Energy Enhancer placeres et nyt sted hver dag, for at optimere energiflowet så kroppen kan blive grundigt udrenset. Til at finde de enkelte positioner kan man med fordel anvende den interaktive figur, ligesom der også linkes til en oversigt over de enkelte meridianer. Bemærk, at der på dag 4 findes to forskellige alternativer.

HUSK at drikke rigeligt med vand over de 5 dage – midst 8 glas om dagen (ca. 2 liter). Dette er nødvendigt for, at kroppen kan skille sig af med affaldsstofferne via urinen. De bedste resultater opnås, når kroppen er vel hydreret under hele detox kuren.