Energy Enhancer – Energiplasteret

Energy Enhancer giver et øget energiboost

Energy Enhancer plasteret giver kroppen et energiboost, og er især effektivt til udøvelse af hård fysisk træning. Det bryder med den klassiske opfattelse om, at vi er nødsaget til at indtage diverse produkter for at fremme vores fysiske præstationer, herunder protein, kreatin og energidrikke. Energy Enhancer placeres på udvalgte akupunkturpunkter, og stimulationen af disse punkter resulterer i forøget energi. Studier har vist, at brugen af Energy Enhancer kan give energiboost på op til 22% – og det helt uden at nogen som helst præparater kommer ind i kroppen!

Sådan anvendes plasteret

Energy Enhancer kan placeres på flere forskellige akupunkturpunkter, som alle vil give forskellige resultater. Vi er allesammen forskellige, og det anbefales at prøve sig lidt frem. Nedenstående oversigt skal altså ses som forslag til placeringer, men andre placeringer er også mulige. Fælles for alle placeringerne er, at både det HVIDE plaster og det BRUNE plaster anvendes. De placeres altid på samme akupunkturpunkt, det HVIDE på HØJRE side af kroppen (white on right), og det BRUNE på VENSTRE side af kroppen.

energy enhancer 1 LU-1 LUNG 1
Findes ca. 2,5 cm under kravebenet, langs indersiden af skulderen.
energy enhancer 2 PE-6 PERICARDIUM 6
Findes omkring 3-4 fingres bredde fra overgangen mellem håndledet og hånden, på indersiden af underarmen.
energy enhancer 3 ST-36 STOMACH 36
Findes ca. 4 fingres bredde under knæskallen, og én fingers bredde udenfor knoglen, på ydersiden af benet.
energy enhancer 4 KI-3 KIDNEY 3
Findes i fordybningen på indesiden af anklen, lige bagved ankelknoglen.
energy enhancer 5 TB-5 TRIPPLE BURNER 5
Findes midt på bagsiden af håndledet, ca. 2 fingres bredde fra roden af håndryggen.
   

Hint til mere energi under træning

Til fysisk krævende træning kan man med fordel foretage følgende patching, og opnå et boost af energi: Placer ét sæt Energy Enhancer på LUNG 1, og ét sæt Energy Enhancer på STOMACH 36 (der skal altså anvendes to sæt Energy Enhancer). Placer derudover et Y-Age Carnosine på CONCEPTION VESSEL 17, i midten af brystkassen. Jeg anvender selv denne patching når jeg dyrker crossfit, og udover at det giver mig et energiboost, medfører det også, at jeg ikke syrer til i mine muskler. Dermed kan jeg klare flere sæt og repetitioner, og opnår større resultater.