Y-Age – Helseplasteret

Y-Age serien indeholder 3 forskellige plastre, hver med deres unikke egenskaber: Glutathione, Carnosine og Aeon. Fælles for dem alle er, at de ved anvendelse over tid vil forsinke fremkommelsen af alderstegn såsom rynker, og derfor har en synlig anti-aging effekt. Vores helbred og velvære er afhængigt af tilstedeværelsen af vigtige anti-oxidanter, som er med til at bekæmpe frie radikaler i kroppen. Y-Age plastrene er designet til at forbedre det generelle helbred ved at fremme den naturlige produktion af anti-oxidanter i kroppen, uden indtagelse af præparater.

Et godt helbred er afgørende for et godt liv, hvorfor Y-Age serien anbefales til stort set alle mennesker. De enkelte plastre er beskrevet herunder:

Glutathione styrker kroppens immunforsvar

Y-Age Glutathione

Glutathione er kroppens vigtigeste anti-oxidant, og er med til at styrke vores immunforsvar og helbred. Glutathione er direkte nødvendigt for, at leveren kan afgifte kroppen, og at vi kan optage og gøre brug af proteiner. Derudover hjælper glutathione med at forsvare kroppens celler mod kræft og misdannelse. Glutathione har desuden vist sig at have en positiv effekt på huden, og kan derfor anbefales til folk som har problemer med akne

Y-Age Glutathione fremmer kroppens naturlige produktion af glutathione, og er derfor rigtig godt mod mange ting. Et højt indhold af glutathione i kroppen resulterer i et generelt bedre helbred, idet kroppens anti-oxidanter er med til at mindske mængden af frie radikaler. Derudover hjælper glutathione kroppen med at skille sig af med affaldsstoffer som opsamles i systemet over tid, og har derfor en afgiftende effekt. Y-Age Glutathione indgår derfor i en 5-dages detoxkur, som blandt andet anbefales forud for anvendelsen af SP6 Complete – Appetitplasteret.

Sådan anvendes Y-Age Glutathione

Det anbefales at rotere mellem 5 forskellige positioner med Y-Age Glutathione, 5 til 7 dage om ugen. Y-Age Glutathione kan anvendes på mange forskellige punkter, men har vist sig at have en særlig stor effekt på disse 5 positioner:

glutathione 1 CV-6 CONCEPTION VESSEL 6
Findes 3-4 fingres bredde under navlen.
glutathione 2 CV-22 CONCEPTION VESSEL 22
Findes nederst på halsen, i fordybningen midt på kravebenet.
glutathione 3 LR-3 LIVER 3
Findes på toppen af HØJRE fod, i fordybningen mellem storetåen og tåen ved siden af.
glutathione 4 LU-9 LUNG 9
Findes i fordybningen på HØJRE håndled, når man følger tommelfingeren ned til håndledet.
glutathione 5 SP-6 SPLEEN 6
Findes ca. 4 fingres bredde over indersiden af anklen på HØJRE ben, over ankelknoglen.
   

Carnosine beskytter og genopbygger kroppens celler

Y-Age Carnosine

Carnosin er et andet vigtigt anti-oxidant, som især har stor betydning for organernes bioelektriske egenskaber, og dermed det generelle helbred. Et højt indhold af carnosin hjælper kroppen med at beskytte og genopbygge celler, samt med at hele sår og fjerne arvæv. Desuden forbedrer carnosin organernes ydeevne og forebygger ophobning af mælkesyre i musklerne, hvorfor Y-Age Carnosine er velegnet til brug under sport og træning, eventuelt sammen med Energy Enhancer – Energiplasteret.

Y-Age Carnosine hjælper kroppen med at fremme den naturlige forekomst af carnosin, som ellers aftager med alderen. Et højt indhold af carnosin har afgørende betydning for vores helbred og velvære. Anvendelse af Y-Age Carnosine sammen med de to øvrige plastre i Y-Age serien vil over tid hjælpe med at reducere fremkomsten af fine linjer og rynker, og er derfor velegnet til anti-aging – deraf navnet Y-Age.

Sådan anvendes Y-Age Carnosine

Det anbefales at rotere mellem 5 forskellige positioner med Y-Age Carnosine, 1 til 3 dage om ugen. Y-Age Carnosine kan anvendes på mange forskellige punkter, men har vist sig at have en særlig stor effekt på disse 5 positioner:

carnosine 1 CV-17 CONCEPTION VESSEL 17
Findes direkte i midten af brystkassen.
carnosine 2 GV-14 GOVERNING VESSEL 14
Findes i bunden af nakken, hvor rygraden “stikker ud” hvis du bøjer hovedet forover, og trækker hagen ned til brystet.
carnosine 3 LI-4 LARGE INTESTINE 4
Findes på HØJRE håndryg, ca. 2 fingres bredde over overgangen til håndleddet.
carnosine 4 GV-2 GOVERNING VESSEL 2
Findes i bunden af rygsøjlen, lige over halebenet.
carnosine 5 HT-7 HEART 7
Findes på indersiden af HØJRE håndled, ca. 1 fingers bredde fra midten over mod lillefingeren, midt i overgangen mellem hånd og håndled.
   

Aeon reducerer stress i kroppen

Y-Age Aeon

Y-Age Aeon er det nyeste plaster fra Lifewave, og er hurtigt gået hen og blevet det mest solgte. Plasteret er især velegnet til forebyggelse af stress, og hjælper med at afbalancere det autonome nervesystem. Plasteret giver et bedre helbred, og styrker kroppens immunforsvar og energi niveau.

Den helt store styrke i Y-Age Aeon findes i den effekt, plasteret har på kroppens meridianbaner. Y-Age Aeon har ganske enkelt vist sig at optimere flowet gennem energibanerne, og er derfor utroligt effektivt til rigtig mange forskellige ting, herunder smertelindring, bekæmpning af inflammation, styrkelse af immunforsvaret, forøgelse af mentalt fokus og energi niveau, samt forsinkning af kroppens ældning.

Fordi Y-Age Aeon forbedrer flowet i kroppens energibaner, har plasteret desuden en forstærkende effekt på alle de andre plastre, og kan derfor anvendes til at katalysere den effekt der ønskes opnået ved brugen af disse.

Sådan anvendes Y-Age Aeon

Det anbefales at rotere mellem 5 forskellige positioner med Y-Age Aeon, 5 til 7 dage om ugen. Y-Age Aeon kan anvendes på mange forskellige punkter, men har vist sig at have en særlig stor effekt på disse 5 positioner:

aeon 1 CV-6 CONCEPTION VESSEL 6
Findes 3-4 fingres bredde under navlen.
aeon 2 GV-14 GOVERNING VESSEL 14
Findes i bunden af nakken, hvor rygraden “stikker ud” hvis du bøjer hovedet forover, og trækker hagen ned til brystet.
aeon 3 KI-3 KIDNEY 3
Findes i fordybningen på indesiden af HØJRE ankel, lige bagved ankelknoglen.
aeon 4 LI-4 LARGE INTESTINE 4
Findes på HØJRE håndryg, ca. 2 fingres bredde over overgangen til håndleddet.
aeon 5 LR-3 LIVER 3
Findes på toppen af HØJRE fod, i fordybningen mellem storetåen og tåen ved siden af.
   

Anti-aging og bedre helbred med Y-Age

Anvendt over længere tid vil plastrene i Y-Age serien resultere i et generelt bedre helbred, en følelse af velvære samt en forsinkelse af tegn på aldring af kroppen. Dette skyldes det eleverede niveau af de vigtige anti-oxidanter glutathione og carnosin, samt det optimerede energiflow ved brug af Y-Age Aeon. Rynker og fine linjer omkring øjnene har vist sig at kunne mindskes ved brug af plastrene, ligesom kroppens immunforsvar og det generelle helbred ved flere studier er blevet markant stærkere og bedre ved brugen af Y-Age.

Det anbefales maksimalt at anvende 2 af plastrene fra Y-Age samtidigt. Dette skyldes, at alle plastrene fra LifeWave har en afgiftende effekt, hvilket vil sige, at kroppen vil skille sig af med ophobede giftstoffer når plastrene anvendes. Mange mennesker kan godt føle sig en smule utilpasse når de detoxer, hvilket er en helt normal reaktion på enhver detox-kur. Symptomerne vil ofte være milde udgaver af de symptomer vi oplever, når vi har influenza. Derfor anbefaler LifeWave at man maksimalt anvender to plastre fra Y-Age serien samtidigt af gangen, da detox effekten ellers kan virke for voldsom. Føler man ubehag ved brug af plastrene, kan disse med fordel fjernes fra kroppen (eller eventuelt et af dem), hvorefter påvirkningen vil ophøre. Når kroppen skiller sig af med ophobede giftstoffer vil organsernes funktioner forbedres, med bedre helbred og velvære som følge heraf.