Silent Nights MD – Soveplasteret

Silent Nights hjælper dig til en bedre nattesøvn
Silent Nights hjælper med at få en længere, dybere og bedre søvn, og er ideelt til folk som oplever søvnbesvær og søvnapnø. Plasteret placeres på udvalgte akupunkturpunkter på kroppen, og stimulationen af disse punkter øger kroppens naturlige produktion af melatonin – det stof der øger kroppens behov for søvn.

En god, naturlig søvn er helt afgørende for et sundt liv, og søvnbesvær kan derfor medføre adskillige problemer i hverdagen. Med alderen aftager kroppens naturlige melatoninproduktion, og derfor oplever flere mennesker et stigende problem med at få en god nattesøvn senere i livet. Studier har vist, at Silent Nights plasteret placeret på udvalgte akupunkturpunkter kan forbedre søvnkvaliteten med op til 28% længere søvn, og 22% mindre vågentid. Derudover har plasteret en modvirkende effekt på snorken og søvnapnø, hvorfor mennesker som har disse lidelser ofte vil kunne opnå en langt bedre søvn ved anvendelse af Silent Nights.

Sådan anvendes plasteret

Silent Nights placeres på bestemte akupunkturpunkter, og stimulerer kroppen til at øge den naturlige produktion af melatonin. Vi er allesammen forskellige, og den mest effektive placering vil derfor variere fra person til person. Det anbefales derfor at prøve sig frem med forskellige positioner, og derefter anvende den placering som giver det bedste resultat. Nedenstående tabel viser 5 udvalgte punkter, som ved stimulation med Silent Nights har vist at have en positiv virkning mod søvnbesvær, søvnapnø og snorken. Bemærk, at med undtagelse af Det Tredje Øje er alle placeringerne på HØJRE side af kroppen:

silent nights 1 - mod søvnbesvær LR-3 LIVER 3
Findes på toppen af HØJRE fod, i fordybningen mellem storetåen og tåen ved siden af.
silent nights 2 - mod søvnbesvær TB-23 TRIPPLE BURNER 23
Findes på HØJRE tinding.
silent nights 3 - mod søvnbesvær TB-17 TRIPPLE BURNER 17
Findes på HØJRE side af nakken, lige under og bag ved øret.
silent nights 4 - mod søvnbesvær GV-24.5 GOVERNING VESSEL 24.5
Kaldes også Det Tredje Øje. Findes i midten af panden, lige over øjenbrynene.
silent nights 5 - mod søvnbesvær KI-3 KIDNEY 3
Findes i fordybningen på indesiden af HØJRE ankel, lige bagved ankelknoglen.
   

Søvnbesvær ved jetlag og overgangsalder

Silent Nights plasteret kan med fordel anvendes, hvis man oplever søvnbesvær enten i forbindelse med jetlag eller for kvinder i overgangsalderen. Ved længere flyveture hvor jetlag ofte indtræffer (f.eks. ved flyvning til USA eller Asien) rådes man ofte til at sove under flyveturen, da dette er med til at hæmme effekten af efterfølgende jetlag. Silent Night kan med fordel anvendes under selve flyvningen, eventuelt i forbindelse med en sovemaske (udleveres ofte ved længere flyvninger). Lys hæmmer melatoninproduktionen, som finder sted i hjernen og nethinden. Det anbefales derfor at øjnene udsættes for så lidt lys som muligt, hvilket en sovemaske kan hjælpe med.

Kvinder i overgangsalderen oplever ofte hedeture og søvnbesvær som følge heraf. Silent Nights har vist sig at være et effektivt middel mod både hedeture og problemer med at sove hele natten igennem, og er derfor et rigtig godt alternativ eller supplement til kosttilskud som normalt anbefales i forbindelse med overgangsalderen.